۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۲
کد خبر: ۷۶۹۰۶

بازدید معاون بسیج و امور استان های سازمان پدافند غیرعامل کشور از مجتمع تولیدی نان اطهر با حضور 

سردار قمی معاون بسیج و امور استان های سازمان پدافند غیرعامل کشور، از مجتمع تولیدی نان اطهر تبریز که روزانه قابلیت تولید 300 بسته نان 20 تایی و در شرایط اضطراری در صورت تامین آرد توانایی تولید حدودا 70000 عدد نان را دارد، بازدید کردند.

به گزارش پایداری ملی، در این بازدید که با هدف شناسایی و بررسی واحد های تولیدی نان انجام شد، سردار قمی با اشاره به اهمیت راهبردی نان در سبد غذایی خانوارها تأکید کرد: نان کالایی اساسی و حیاتی برای مردم است و تأمین پایدار آن نقش کلیدی در امنیت غذایی جامعه دارد. واحدهای تولیدی مانند نان اطهر با تولید محصول باکیفیت، سهم مهمی در سلامت و رفاه مردم ایفا می‌کنند. 

در ادامه دکتر قلعه ای بیان کردند: واحدهای تولیدی به‌ ویژه در حوزه مواد غذایی، نقشی حیاتی در پدافند غیرعامل دارند و باید با تقویت زیرساخت‌ها و مدیریت بحران، از تداوم تولید در شرایط مختلف اطمینان حاصل شود.

 در پایان این بازدید سردار قمی و دکتر قلعه ای از زحمات کارکنان این مجموعه تقدیر کردند و مسئولان کارخانه توضیحاتی درباره تولید نان ارائه دادند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر